Herinrichting Baakse Beek bij landgoederen Hackfort en Suideras


Herinrichting Baakse Beek bij landgoederen Hackfort en Suideras

De Baakse Beek wordt ingericht als ecologische verbindingszone, waarbij ook de stuwen vispasseerbaar worden gemaakt. We betrekken daarbij ook de verbetering van de landbouwstructuur, mogelijkheden voor (agrarisch) beheer en de beleving van het gebied. Op de landgoederen worden maatregelen getroffen om de verdroging van de natuur tegen te gaan en om meer water vast te houden. Water en natuur krijgen zo meer ruimte en nieuwe kansen.

Waar is dit project?

Ligging, kaartje

Bekijk de foto's

streefbeeld voorjaar-winter
logo baakse beek veengoot
watermolen hackfort
molenkolk bovenstrooms
verdeelwerk bovenstrooms
watermolen benedenstrooms
image2
Oplevering

Bekijk het filmpje

Contact

Neem voor vragen contact op met projectleider Leon Klein Tank, l.kleintank@wrij.nl

logo baakse beek veengoot