Jeugdbestuur

Gepubliceerd op 16 juni 2016

Jongeren weten te weinig over water. Het jeugdwaterschap wil hier verandering in brengen.

Het nationale jeugdwaterschap is een groep jongeren tussen de 14 en 17 jaar die de verschillende waterschappen vertegenwoordigt. Zij willen ervoor zorgen dat jongeren:

  • meer betrokken worden bij waterbeheer in Nederland en dat
  • meer jongeren voor een waterstudie kiezen. En uiteindelijk waterprofessional worden.

Onze jeugdbestuurder

Marouan voor boswand

Marouan Moussi vertegenwoordigt ons waterschap in het jeugdwaterschapsbestuur. Wil je meer weten over Marouan? Volg dan het blog waarin we vertellen over zijn activiteiten. Per 1 november 2016 zoeken we een nieuwe jeugdbestuurder. Volg jij hem op?

Word jij onze nieuwe jeugdbestuurder?

Als jeugdbestuurder ben je ambassadeur van Waterschap Rijn en IJssel. Je wordt betrokken bij de activiteiten die we organiseren voor jongeren en je geeft advies over het bereiken en betrekken van jongeren bij de werkzaamheden van ons waterschap. Daarnaast heb je ongeveer acht keer per jaar een bijeenkomst met het landelijke jeugdbestuur.

Ben jij tussen de 14 en 17 jaar, maatschappelijk betrokken, enthousiast, sociaal, leergierig en kun je wel een uitdaging gebruiken? Dan hebben wij jou nodig! Stuur een bericht naar communicatie@wrij.nl of bel met Carmen Molenaar via (0314) 369 369.

Meer weten? Bekijk onze pagina hierover.


Meer weten?

Info over het jeugdwaterschap vind je op www.jeugdwaterschap.nl.

Blog

Wil je weten wat Marouan allemaal doet voor het waterschap?! Volg dan het blog.

Gezocht: nieuwe jeugdbestuurder