Zoeken

Vernieuwde website Weet van Water

Gepubliceerd op 1 juli 2021

Het klimaat verandert. Weet je hoe jij een steentje kunt bijdragen aan het voorkomen van wateroverlast, droogte en hittestress (problemen die onstaan in stedelijk gebied als gevolg van warmte, kan in steden oplopen tot 8 graden meer dan buiten de stad)? De vernieuwde website van Weet van Water geeft je heel veel handige tips en weetjes.

De nieuwe website is online

Het klimaat verandert. We moeten samenwerken om de gevolgen van deze verandering op te vangen. Weet van Water is opgezet door Waterschap Rijn en IJssel, maar doen we vooral samen. Met heel veel instanties in de Achterhoek en de Liemers zoals gemeenten, woningbouwverenigingen, energiecorporaties, het Nederlands Watermuseum, hoveniers én inwoners. Doe jij ook mee?

De vernieuwde website van Weet van Water geeft onze inwoners heel veel handige tips en weetjes. En op de speciale gemeentepagina’s weten zij wat er bij hen in de buurt gebeurt.

Bekijk de nieuwe website op www.weetvanwater.nl. Heb je nog goeie tips die passen binnen de thema's klimaat, droogte, wateroverlast en waterkwaliteit? Laat het ons weten via info@weetvanwater.nl