25 oktober 2022

Bijeenkomsten Rivierklimaatpark IJsselpoort

Op donderdag 3 november organiseert Rivierklimaatpark IJsselpoort een inloopbijeenkomst in Zalencentrum Wieleman in Westervoort. We praten je bij over het project. Luister tijdens de inloopbijeenkomst naar een algemene uitleg en stel je vragen. Kun je niet? Meld je dan aan voor de online bijeenkomst op woensdag 16 november.

Waarom organiseren we dit?

Tien partijen maakten een plan voor een uniek klimaatpark tussen Arnhem en Giesbeek. Inwoners, agrariërs, ondernemers en belangenvertegenwoordigers werkten hieraan mee. Het plan zorgt voor goede en stevige uiterwaarden. Er is plaats voor natuur, duurzame landbouw en ontspanning. De partijen werken het plan nu uit. Tijd om bij te praten!

Inloopbijeenkomst 3 november

Ben jij geïnteresseerd? Kom dan op donderdag 3 november 2022 naar Zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11 te Westervoort. Er zijn twee rondes. Ronde 1 tussen 17.00 en 18.00 uur en ronde 2 tussen 19.00 en 21.00 uur. Je moet je van te voren aanmelden voor een van de rondes, vanwege toenemende aantal coronabesmettingen. Meld je aan via: rivierklimaatpark@rws.nl. Geef ook door met hoeveel personen je komt.
 

Digitale bijeenkomst 16 november

Kun je niet op op 3 november? Meld je dan aam voor de digitale bijeenkomst op woensdag 16 november 2022 van 19.00 tot 20.00 uur. In deze bijeenkomst geven we een presentatie over Rivierklimaatpark en kan je vragen stellen. Meld je aan via rivierklimaatpark@rws.nl. Geef aan dat je bij de digitale bijeenkomst wil zijn.