16 oktober 2022

We hebben een nieuwe website

We hebben een nieuwe website. Op onze nieuwe website kan je makkelijker dingen regelen. De informatie is beter te vinden en makkelijker te lezen. 

Snel naar de belangrijkste pagina's 

Op de homepage zie je meteen de meest gezochte of gebruikte pagina’s van de website. Wil je een vergunning of een gastles aanvragen? Of wil je een melding maken? Regel alles meteen online

Kun je iets niet vinden? Zoek dan via het zoekveld op de website of in Google. We gebruiken meer en betere trefwoorden. Daardoor vind je informatie makkelijker. Staat iets niet op de website? Je mag het altijd bij ons opvragen. 

Minder en makkelijker

De nieuwe website heeft minder pagina's dan de vorige website. Daardoor is de website overzichtelijker en 'verdwaal' je minder snel. We hebben ons best gedaan om de teksten makkelijker en begrijpelijker te maken. Alle video's hebben ondertiteling. Je kan de website ook gebruiken als je (tijdelijk) je handen niet kan gebruiken, als je kleurenblind bent of als je doof of slechtziend bent. 

Privacy en persoonsgegevens

Of je nu solliciteert, een vergunning of een rondleiding aanvraagt, we gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Lees hoe we dat doen op de pagina privacy, veiligheid en persoonsgegevens.

Help ons verder met onze website

We hebben ons best gedaan om de website makkelijker, overzichtelijker en beter te maken. Of dat gelukt is horen wij graag van jou. Kun je iets niet vinden of werkt iets niet? Lees je wollige of omslachtige teksten? Laat het ons weten! We blijven de website de komende jaren verbeteren. Dagelijks kijken we naar de bezoekersstatistieken en de ingevulde zoekwoorden. Ook laten we elk jaar onze website opnieuw testen door gebruikers. Zo blijft onze website actueel, relevant en toegankelijk.

Laat je ons weten wat je ervan vindt?

Vertel ons wat je van onze nieuwe website vindt. Bekijk de website op je pc, je mobiel of tablet. Test onze zoekmachine. Laat het ook weten als je iets mist of als je een goed idee hebt. Stuur een e-mail of bel met ons. Alvast bedankt!

Bellen0314- 369 369 0314- 369 369 Stuur e-mail