26 oktober 2023

Inloopbijeenkomst Beurzerbeek bij Meddo

Vanaf het voorjaar van 2024 passen wij de Beurzerbeek bij Winterswijk- Meddo aan. Het gaat om het gedeelte vanaf de Greuneweg tot waar de beek in de Groenlose Slinge stroomt. Kom naar de informatiebijeenkomst op 14 november 2023.

We leggen onze plannen uit tijdens een inloopbijeenkomt

Loop tussen de tijden hieronder binnen. Onze collega's vertellen je graag over de plannnen. Bekijk het ontwerp en stel je vragen.

Praktische informatie bijeenkomst

  • Datum: Dinsdag 14 november 2023
  • Tijd: 15.00 tot 20.00 uur
  • Locatie: Zaal De Eendracht, Geldereschweg 84 in Winterswijk (Meddo)
  • Aanmelden is niet nodig

Jouw mening doet ertoe!

De afgelopen tijd hebben we gewerkt aan het ontwerp. We spraken met veel bewoners rondom de beek. We legden uit wat we van plan zijn. En we hebben mogelijke gevolgen, kansen en problemen besproken. Natuurlijk hadden we het ook over de opmerkingen en vragen van de bewoners. Deze zijn zoveel mogelijk in de plannen verwerkt. De werkzaamheden zijn alleen op grond van het waterschap.

Vanaf 14 november plannen ter inzage

Ben je het niet eens met de plannen? Laat het ons weten. Lees alle informatie hierover straks op onze wesbite.

Naar de bekendmakingen
Beeld van hoe de Beurzerbeek na uitvoering van de maatregelen eruit kan zien. Een beek met aan twee kanten begroeiing.

Meer informatie over het project

We maken de beek natuurlijker en zorgen ervoor dat er meer water in de grond kan trekken. Hierdoor is het water straks langer beschikbaar voor de landbouw en de natuur. Het gebied is straks minder gevoelig voor droogte. Het water in de beek wordt schoner en er kunnen meer en bijzondere planten en dieren leven. Lees meer over het project.