31 augustus 2023

Werk brug Terborg uitgesteld

Onze werkzaamheden aan de brug in Terborg zijn uitgesteld. De gemeente werkt nog wel aan de Ettensestraat. Je moet nog steeds de omleidingen volgen. Boten kunnen wel onder de brug door.

 

 

Brug gerepareerd en wegdek vervangen

In mei, juni en juli repareerden we delen van de brug vervingen we het wegdek van de brug. Tussen september en oktober zou de aannemer de brug schilderen. Dit gaat nu niet door. We weten nog niet precies wanneer de werkzaamheden wel door gaan. We laten dit op tijd weten.

Groot onderhoud

We voeren groot onderhoud uit aan de brug. In mei repareerden wij de brug. Wij doen ongeveer een keer per 20 jaar groot onderhoud. We vervangen het wegdek van de brug. En we schilderen de brug. De brug kan dan weer een hele tijd mee. 

Boten kunnen onder de brug door

De brug wordt later geschilderd. Boten kunnen nu wel gewoon onder de brug door. Bekijk de bedieningstijden.

Wegomleidingen blijven gelden

De gemeente Oude IJsselstreek werkt aan de Zeddamseweg/ Ettensestraat. Daarom moet je nog steeds de omleidingen volgen. Wil je meer hier meer over weten? Kijk dan op de website van de gemeente Oude IJsselstreek.

Stel je vraag

Heb je een vraag over de werkzaamheden aan de brug? Of heb je overlast? Bel dan met Martijn Telgenhof van aannemingsbedrijf Gerwers op 06 23 93 80 87. Of bel met Remco Berentsen van ons waterschap op nummer 06 15 09 20 75.

Bellen06 15 09 20 75 06 15 09 20 75
Ophaalbrug over de Oude Ijssel in Terborg

Heb je een vraag over de werkzaamheden aan de Zeddamseweg/Ettensestraat? Bel dan met de gemeente Oude IJsselstreek .