Zoeken

Kennismaken met het werk van het waterschapsbestuur

Gepubliceerd op 15 maart 2022

In 2023 zijn er weer waterschapverkiezingen. Inwoners kunnen dan stemmen op de politieke partij of persoon die zij in het algemeen bestuur van het waterschap willen. Wat houdt het werk van een waterschapsbestuurder in?

Waterschap Rijn en IJssel houdt op 28 maart 2022 een introductiebijeenkomst over het bestuur en het werk van het waterschap.

Op die avond kunnen geïnteresseerden kennismaken met het werk van het waterschap en het werken als bestuurder voor een waterschap. De avond is bedoeld voor kandidaat- en ervaren bestuurders, maar ook voor geïnteresseerden die nog niet bekend zijn met de politiek of waterschap, maar dit wel overwegen.

De bijeenkomst wordt gehouden op maandag 28 maart van 19.30 tot en met 22.00 uur.

Aanmelden voor deze avond kan door een email te sturen met je naam en woonplaats naar introductieavond@wrij.nl. Je ontvangt dan een bevestiging met nadere informatie, zoals de locatie.

In verband met de mogelijkheden voor een goede dialoog en informatieoverdracht, heeft deze avond een beperkt aantal deelnemers. Mochten er meer aanmeldingen dan plekken zijn, wordt een tweede bijeenkomst gepland op een later moment.

Waterschap Rijn en IJssel gaat zorgvuldig met je gegevens om. Wij gebruiken je gegevens alleen voor de communicatie over deze bijeenkomst.