Heemraad Antoinet Looman genomineerd voor minister van de nieuwe economie

Gepubliceerd op 11 januari 2021

We zijn trots op onze heemraad Antoinet Looman. Zij is samen met hoogheemraad Constantijn Jansen op de Haar van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden uit 200 aanmeldingen genomineerd voor de functie van ‘Minister van de nieuwe economie’.

Een initiatief van https://www.mvonederland.nl/ MVO Nederland is ervan overtuigd dat ondernemen in de toekomst alleen mogelijk is in de nieuwe economie: klimaatneutraal en circulair. De verkiezing is een mooi initiatief dat aansluit bij het werk van ons waterschap.

De Minister van de nieuwe economie is in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2021 hét gezicht van iedereen die tempo wil maken om de duurzame doelen van 2030 te halen. Ook zit de Minister aan tafel bij politieke beslissers. Bovendien krijgt hij of zij de kans om zijn of haar visie op de nieuwe economie te laten horen op een landelijk podium.

Vrijdag 15 januari kiest de jury drie genomineerden voor de finale. Wil je de finale digitaal bijwonen? Meld je dan aan via https://www.ministervandenieuweeconomie.nl/