Zoeken

Informatiebijeenkomst herinrichting Berkel Lochem-Almen op 20 april

Gepubliceerd op 30 maart 2021

Het waterschap heeft een voorlopig schetsontwerp gemaakt voor de herinrichting van de Berkel tussen Lochem en Almen. We hebben ons laten inspireren door betrokken agrariërs bij de kavelruil, wensen van Natuurmonumenten voor landgoed Velhorst en de mogelijkheden die het depot van Rijkswaterstaat biedt. Dit schetsontwerp willen we aan u laten zien en toelichten. Hierover gaan we graag met u in gesprek. Vanwege de voorschriften van het RIVM i.v.m. COVID-19 krijgt dit gesprek een andere vorm dan u wellicht gewend bent.

Op dinsdagavond 20 april is er een digitale informatiebijeenkomst. Deze is van 19:30 tot 20:30 uur online te volgen. In deze uitzending wordt het plan gepresenteerd, waarna de gelegenheid wordt geboden om telefonisch, per e-mail of via de chat vragen te stellen aan het projectteam. Uw ideeën, wensen en aandachtspunten proberen we vervolgens in de verdere planuitwerking mee te nemen.

U kunt de digitale bijeenkomst bijwonen via deze projectpagina. Ook na de uitzending is er uiteraard nog voldoende tijd en gelegenheid voor uw inbreng op de plannen.