Kennisgeving voornemen en participatie

Gepubliceerd op 31 mei 2022

Waterschap Rijn en IJssel gaat de dijk tussen de Pannerdense Waard en Westervoort versterken voor een betere veiligheid voor bewoners en bedrijven achter de dijk.

Kennisgeving

Voor het project wordt de procedure van het projectbesluit op grond van de Omgevingswet gevolgd. De procedure start met deze kennisgeving. Hiermee willen we de omgeving informeren over hoe we de voorbereiding van de dijkversterking gaan aanpakken en hoe je een bijdrage kunt leveren. De complete, officiële bekendmaking lees je in het Waterschapsblad.

Hoe kun je reageren?

Na publicatie van deze kennisgeving heb je de mogelijkheid om suggesties voor alternatieven, ideeën, wensen of zorgen kenbaar te maken. Van 31 mei t/m 31 juli 2022 kun je bij het waterschap een mogelijke oplossing voor de versterkingsopgave indienen. Stuur dan een bericht naar het e-mailadres panwes@wrij.nl of per post naar Liemersweg 2, 7006 GG Doetinchem, onder vermelding van Dijkversterking Pannerdense Waard - Westervoort.

Meer informatie en contact

Op de projectpagina www.wrij.nl/panwes vind je meer informatie over het project en hoe je mee kunt doen. Wil je meer achtergrondinformatie? Deze hebben we voor je op een rijtje gezet (pdf, 1.1 MB). Heb je vragen? Neem dan contact op met het waterschap via e-mailadres panwes@wrij.nl.