Zoeken

Nieuw gezicht rondom de Berkel: Omgevingsmanager Ynte Bekema

Gepubliceerd op 25 maart 2021

Met ingang van 1 april komt omgevingsmanager Ynte Bekema het projectteam van de Berkel versterken. In de volgende Nieuwsbrief komt hij uitgebreider in beeld en deelt hij zijn eerste ervaringen. Als aftrap alvast een korte en bondige introductie.

Ynte heeft in Wageningen gestudeerd en werkte negen jaar bij de Dienst Landelijk Gebied. Sinds 2015 is hij werkzaam voor een klein adviesbureau (MLG), gespecialiseerd in samenwerking in het landelijk gebied. Ynte is geboren in Raalte en woont nu in Arnhem. Hij kent het gebied rond de Berkel al redelijk goed, maar door zijn werk als omgevingsmanager zal hij er nu ook de bewoners en organisaties ontmoeten. Daar verheugt hij zich nu al op.

Ynte: ‘Samen met het team ga ik op zoek naar hoe we samen met iedereen in het gebied een zo goed mogelijk plan maken. Dat gaat het beste door elkaar op te zoeken, te leren kennen en samen tot oplossingen komen. Ik hoop velen van jullie binnenkort te ontmoeten. Door de pandemie gaat dat soms even anders, maar ik kijk nu al uit naar de “tuintafelgesprekken”, “motorkap-ontmoetingen” en veldbezoeken. Als geboren Sallander ben ik niet helemaal onbekend in het Berkel-gebied, maar ik leer het graag beter kennen. Ik heb er zin in!’

Ynte Bekema is bereikbaar per telefoon en mail:

T: 06 2915 9063

E: Y.Bekema@wrij.nl

Ynte Bekema