Informatiebijeenkomsten landgoed 't Medler op 22 en 28 september

Gepubliceerd op 9 september 2020

In samenwerking met het landgoed, agrariërs, gemeente, provincie en VALA heeft Waterschap Rijn en IJssel een concept-inrichtingsplan gemaakt voor de watermaatregelen op landgoed ’t Medler. Dit inrichtingsplan willen we aan u laten zien en toelichten. Graag gaan we hierover met u in gesprek. Vanwege de voorschriften van het RIVM i.v.m. COVID-19 krijgt dit gesprek een andere vorm dan u wellicht gewend bent. Hiervoor bieden we u twee verschillende momenten.

  1. Op dinsdagavond 22 september is er een digitale informatiebijeenkomst. Deze is van 19:30 tot 20:30 uur online te volgen. In deze uitzending wordt het plan gepresenteerd, waarna de gelegenheid wordt geboden om telefonisch, per e-mail of via de chat vragen te stellen aan het projectteam. U kunt de bijeenkomst bijwonen via deze projectpagina.
  2. Op maandagavond 28 september bent u welkom op de fysieke inloopbijeenkomst in Bosrestaurant De Reehorst, Enzerinckweg 12 in Vorden. Leden van het projectteam staan u hier graag te woord over de plannen, wat dit voor u betekent en hoe het vervolgproces eruit ziet. Als u vooraf de online bijeenkomst bekijkt, heeft u al veel informatie waar u op door kunt vragen.

Om de bijeenkomst voor u en onze medewerkers binnen de coronarichtlijnen en zo veilig mogelijk te laten verlopen, nemen we een aantal maatregelen. U kunt uitsluitend komen na aanmelding vooraf. Ook doen we een korte gezondheidscheck met u bij de ingang en vragen we u uw handen te ontsmetten en steeds voldoende afstand te houden. Momenten van drukte willen we bovendien voorkomen. Daarom is de avond in vier tijdvakken opgedeeld van een half uur elk, met steeds een kwartier wisseltijd ertussen. Per tijdvak is er ruimte voor vijftien bezoekers.

Aanmelding

U kunt zich tot en met 25 september a.s. aanmelden bij Mark Ketelaar (m.ketelaar@wrij.nl) met een voorkeur voor een aanvangstijdstip. U kunt kiezen uit 18:15 uur, 19:00 uur, 19;45 uur en 20:30 uur. Wij houden daar dan zoveel mogelijk rekening mee. Bij meer dan zestig aanmeldingen zullen we een extra tijdvak toevoegen en/of een extra informatieavond organiseren.

De medewerkers van het projectteam Landgoederenzone Baakse Beek en de heemraad van het waterschap heten u ondanks de beperkingen van harte welkom en lichten met heel veel plezier de plannen aan u toe. NB: dit betreft (nog) geen formele tervisielegging. Uw ideeën, wensen en aandachtspunten nemen we uiteraard wel zoveel mogelijk in de planuitwerking mee.