Informatiebijeenkomst 15 november

Gepubliceerd op 1 november 2018

Op donderdag 15 november vindt er een informatiebijeenkomst voor IJsselkade fase 2 plaats. Tussen 17.00 en 20.00 uur kunt u binnenlopen in Het Koelhuis aan de Coenensparkstraat 1 om de tekeningen te bekijken en vragen te stellen.

IJsselkade- voor web

IJsselkade fase 2

Fase 2 is het deel van de IJsselkade vanaf het waterwerk tot aan de Noorderhaven. Hier komen onder andere de brede riviertrappen, die goed te zien zijn op de bekende impressie van de nieuwe IJsselkade. Het populaire waterwerk blijft bestaan, maar krijgt wel een opknapbeurt. Verder maken we in Noorderhaven de historische kademuur langs de IJssel weer zichtbaar. Tijdens de inloopavond kunt u de ontwerpen van de verschillende onderdelen bekijken. Daarnaast kunt u vragen stellen aan de projectleider en andere betrokkenen.

Planning

Na de inloopavond buigt de gemeenteraad zich nog over de plannen en financiering voor IJsselkade fase 2. Als de gemeenteraad akkoord is, kunnen zij verder met de aanbesteding van het werk. Waarschijnlijk gaan de werkzaamheden na de zomer van 2019 van start. In het najaar van 2020 is dan de hele IJsselkade klaar.

Op www.zutphen.nl/rivierindestad vindt u steeds het laatste nieuws over de IJsselkade (en andere projecten van Rivier in de Stad). U kunt zich daar ook inschrijven voor de nieuwsbrief.