Inloopavond De Wildenborch

Gepubliceerd op 6 november 2018

Samen met betrokkenen zoekt Waterschap Rijn en IJssel naar mogelijkheden om de natuur op en om de Wildenborch verder te ontwikkelen en versterken. Dit vraagt ook om een aanpassing van het watersysteem. Op dinsdag 20 november organisereert het Waterschap Rijn en IJssel, samen met Gemeente Bronckhorst en Provincie Gelderland, een inloopbijeenkomst in Kapel De Wildenborch om belanghebbenden en belangstellenden te informeren over de planontwikeling.

Tijdens de inloopbijeenkomst staan medewerkers van het Waterschap Rijn en IJssel, de Gemeente Bronckhorst en de Provincie Gelderland voor u klaar om de plannen aan u voor te leggen, deze toe te lichten en vragen te beantwoorden. Ook staan zij open voor suggesties of wensen voor samenwerking van uw kant.

Het project Wildenborch is onderdeel van een groter gebiedsproces genaamd ‘Landgoederenzone Baakse Beek & Veengoot’ waar dindag 9 oktober jl. een inloopbijeenkomst voor is georganiseerd in ‘t Wapen van ’t Medler. Hierover hebben wij u geinformeerd via de ‘Nieuwsbrief Landgoederenzone’ die in september huis aan huis is verspreid.

Locatie en tijd

Dinsdag 20 november 2018

Kapel De Wildenborch

Kapelweg 1, Vorden

U kunt vrijelijk inlopen tussen 19:00 – 21:00 uur