Informatiebijeenkomst aanbestedingsprocedure

Gepubliceerd op 13 november 2014

Op donderdagochtend 27 november organiseren wij een informatiebijeenkomst voor gegadigden en geïnteresseerden over de aanbestedingsprocedure.

Programma

Tijdens de bijeenkomst gaan we in op de aanleiding voor het initiatief en de locatie en de situatie bij de stuw in de Oude IJssel in Doesburg. Ook geven we een toelichting op de gekozen aanbestedingsprocedure.

Praktische info

De bijeenkomst vind plaats van 9.00 uur tot 12.00 uur. U kunt zich uiterlijk tot en met maandag 24 november aanmelden via waterkracht.oudeijssel@wrij.nl onder vermelding van naam, bedrijf en functie. U krijgt na aanmelding nadere informatie over de locatie.

De bijeenkomst is geen algemene informatiebijeenkomst over het project, maar is bedoeld voor geïnteresseerden en gegadigden voor deelname aan de aanbestedingsprocedure. Als de plannen  concreter zijn informeren we het algemeen publiek verder over het project.


uitnodigingsbrief

De uitnodigingsbrief (pdf) over de informatiebijeenkomst met meer uitgebreide informatie vind u bij de beschikbare documenten op Tenderned.