Informatieavond windenergie Duiven

Gepubliceerd op 26 januari 2017

Vanavond, donderdagavond 26 januari 2017, is er een inloopavond over eventuele windmolens op het terrein van de rioolwaterzuivering op industrieterrein de Nieuwgraaf in Duiven.

Wilt u meer weten of heeft u vragen over onze ideeën over de windmolens dan bent u van harte welkomop donderdag 26 januari 2017 tijdens  de inloopavond over windenergie in Dorpshuis Het Gebouw te Lathum. Onze medewerkers staan voor u klaar voor één op één gesprekken over bijvoorbeeld de grootte, het geluid, de schaduwwerking, de mogelijke hinder en participatie mogelijkheden voor omwonenden. Aanmelden is niet nodig.

PS. Er is nog niets besloten: deze avond is ...onderdeel van de verkenning of maximaal twee windmolens op het terrein van de waterzuivering mogelijk zijn. We willen namelijk het klimaat een handje helpen en 100% energieneutraal worden. Op 14 maart neemt het algemeen bestuur een besluit over alle vier mogelijke locaties voor windenergie (ook Etten, Olburgen en Zutphen) in haar werkgebied. Kijk ook op www.wrij.nl/windenergie