Oase 2017

Gepubliceerd op 28 juni 2017

Oase 2017: durf te doen!

OASE_2017

Klimaatadaptatie, energietransitie en bouwen aan de circulaire economie: het is onze gezamenlijke opgave voor de komende jaren. De urgentie is ons allemaal wel bekend. Tijd voor een stap verder. Hoe? Oase gaat voorbij het dromen en denken en zet je in beweging. We gaan DOEN. Kom naar deze vruchtbare ontmoetingsplaats waar je betrokken mensen, ideeën en inspiratie vindt. En bouw mee aan een toekomstbestendige Achterhoek en Liemers. Mis het niet en noteer Oase op 9 november in je agenda!

Aan de slag
Hein Pieper doet ook mee
Plenair programma
Waar gaan we naar toe

3 redenen om er dit jaar weer bij te zijn!

1. INTERACTIE

Een vruchtbare ontmoetings- plaats vol betrokken mensen, ideeën en voorbeelden.

2. RESULTAAT

Up-to-date in één dag over klimaat, energietransitie en circulaire economie.

3. INSPIRATIE

Sprekers en voorbeelden om te gaan doen wat je al van plan was, maar nog niet deed.

SAVE THE DATE

Mis het niet en noteer Oase op donderdag 9 november in je agenda!

Welkom op Oase
Trio Oxidaan
Jeugd op Oase
SessieZoetwaterboerderij

Terugblik op Oase 2015

Op 7 oktober 2015 werd de derde editie van OASE gehouden: DE ontmoetingsplaats voor innovatie en water. Ruim driehonderd bezoekers vonden hun weg naar de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Thema was de verborgen veelzijdige kracht van water: het is een bron van leven maar biedt ook energie en grondstoffen, het inspireert en verwondert, en maakt herinneringen. Maar wat het vooral doet is verbinden. Bekijk hieronder de terugblik.

Meer informatie over tijd, locatie en aanmelding volgt. Heb je vragen over Oase? Neem dan contact met ons op via oase@wrij.nl.