Verkiezingen

Gepubliceerd op 11 september 2018

Waterschapsverkiezingen

Eens in de vier jaar worden er waterschapsverkiezingen gehouden. Er wordt dan een nieuw waterschapsbestuur gekozen. Net als bij alle andere verkiezingen in Nederland krijgen alle inwoners van het waterschapsgebied boven de 18 jaar een oproep om te gaan stemmen. De volgende verkiezingen vinden plaats op woensdag 20 maart 2019.

Wat doet het bestuur?

Belangengroeperingen: opgelet!

Wilt u met uw belangengroepering meedoen aan de komende verkiezingen? Zorg dan dat u zich uiterlijk 24 december 2018 bij het centraal stembureau van het waterschap heeft geregistreerd. Heeft u hierover vragen? Stuur dan een bericht naar communicatie@wrij.nl.

Informatieavond 16 oktober

Op dinsdagavond 16 oktober 2018 vond er een informatieavond over de komende waterschapsverkiezingen plaats. Bekijk de presentatie over het proces en de communicatie (pdf, 1.3 MB) die op deze avond is gepresenteerd.

Hein Pieper

Dijkgraaf Hein Pieper

Water is essentieel voor landbouw en natuur, voor een mooie woon- en leefomgeving, voor recreatie en om te ondernemen. Daarbij gaat het om de juiste hoeveelheid water, schoon water en vooral veiligheid. In modern waterbeheer komen deze verschillende belangen samen.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met Carmen Molenaar.

E communicatie@wrij.nl
T 0314 369 369