Verkiezingspagina


Verkiezingspagina voor deelnemende partijen

20 maart: Waterschapsverkiezingen

Op 20 maart 2019 zijn er waterschapsverkiezingen. Deze worden tegelijk met de verkiezingen voor de Provinciale Staten gehouden. Alle inwoners van het waterschapsgebied boven de 18 jaar krijgen een oproep om te gaan stemmen.

Hein Pieper close-up

Stemicoon verkiezingen

Contact

Heeft u vragen over de verkiezingen? Neem dan contact op met Carmen Molenaar.

E communicatie@wrij.nl
T 0314 369 369

Correspondentieadres:
Centraal Stembureau
Postbus 148
7000 AC Doetinchem

Dijkgraaf Hein Pieper: "Water is essentieel voor landbouw en natuur, voor een mooie woon- en leefomgeving, voor recreatie en om te ondernemen. Daarbij gaat het om de juiste hoeveelheid water, schoon water en vooral veiligheid. In modern waterbeheer komen deze verschillende belangen samen."

Downloads

Over het bestuur

Belangrijke verkiezingsdata op een rijtje

Lijsttrekkersdebat

Op woensdag 13 maart organiseert het Kunst- & Filosofiecafé een lijsttrekkersdebat. Locatie: Wielercafé Parijs is nog ver, op de Spinbaan 21c in Doetinchem. Meer info: https://www.kunstenfilosofiecafe.nl/

Verkiezingsdag

Op woensdag 20 maart is het verkiezingsdag en hopen wij dat iedereen zijn of haar stem gaat uitbrengen. De gemeenten hebben deze dag een drukke dag en wensen wij veel succes met het verwerken van de uitslagen.

Voorlopige uitslag

De voorlopige uitslag van de verkiezingen, op lijstniveau, geven we donderdagmiddag 21 maart 2019 om 16.00 uur. Deze bijeenkomst vindt plaats in de hal van het kantoor van Waterschap Rijn en IJssel, aan de Liemersweg 2 in Doetinchem.

Definitieve uitslag

De definitieve uitslag van de verkiezingen wordt maandag 25 maart 2019 om 10.00 uur bekend gemaakt in de hal van het kantoor van Waterschap Rijn en IJssel, aan de Liemersweg 2 in Doetinchem.

Verkiezingsnieuws