Oproep aan landelijk geregistreerde partijen

Gepubliceerd op 7 januari 2019

Doet u als partij mee aan de komende waterschapsverkiezingen binnen Waterschap Rijn en IJssel? Meld u dan bij ons voor afstemming.

Landelijk geregistreerde partijen staan niet in ons register van geregistreerde aanduidingen (pdf, 10 kB). Wij komen echter ook graag met hen in contact om alles rondom de komende verkiezingen in goede banen te leiden en afspraken te maken voor de Dag van Kandidaatstelling.

Voorinschrijving

Op 28 en 29 januari 2019 krijgen alle deelnemende partijen de kans om hun inschrijving te laten controleren. Maak gebruik van deze mogelijkheid zodat u nog ruim de tijd heeft om eventuele verzuimen te herstellen. Voor een afspraak neemt u contact op met Lonneke Bol via mail: l.bol@wrij.nl of via de telefoon: 0314-369 369.

Dag van Kandidaatstelling

Op 4 februari 2019 is het Dag van Kandidaatstelling en melden alle deelnemende partijen zich bij het waterschap met de kandidatenlijst. Ook hiervoor is het wenselijk om een afspraak te maken. Neemt u ook hiervoor contact op met Lonneke Bol via mail: l.bol@wrij.nl of via de telefoon: 0314-369 369.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur dan een bericht naar communicatie@wrij.nl.


Trefwoorden