Update juni 2014

Gepubliceerd op 3 juni 2014

De aannemer (TWW) is druk bezig met de aanleg van de vispassages in de Buursebeek. De werkzaamheden duren nog tot 1 september 2014.

Waar werken we nu?

De aannemer (TWW) is druk bezig met de aanleg van de vispassages in de Buursebeek. Op onderstaande kaart ziet u waar er momenteel gewerkt wordt (blauwe). Met rood zijn de passages aangegeven die nog gerealiseerd moeten worden. Op 26 mei is de aannemer begonnen aan het traject vanaf de Braamweg (rechterkant op de afbeelding) tot aan de Zoddebeek (linkerkant van de afbeelding).

kaartje update 2

Natuurlijke inrichting

Nadat de vispassage nabij de Reinksweg klaar is, start het natuurlijk inrichten van de Buursebeek. De werkzaamheden duren nog tot 1 september 2014.

foto werkzaamheden eind mei 2014-2


Contact

Tijdens de werkzaamheden aan het project is er uiteraard ook de gelegenheid om vragen of opmerkingen kenbaar te maken aan de aannemer (De Twentse Weg- en Waterbouw BV (TWW)). Elke woensdagochtend van 9.00 uur tot 10.00 uur kunt u terecht in de bouwkeet van de TWW die gelegen is tegenover Meijersgaardenweg nummer 20. De uitvoerder van de TWW kunt u persoonlijk benaderen voor uw vragen. De uitvoerder is Marcel Hermelink, m.hermelink@negam.nl T. 06 - 54 93 35 15.

.