Vacatures

Projectmedewerker civiel

Solide technisch basis dankzij de Projectmedewerker Civiel!
Help jij de unit Projecten van Waterschap Rijn en IJsel om de mooiste en belangrijkste opgaves te realiseren!?
Maximaal aantal uren
36
Locatie
Doetinchem
Sluitingsdatum
5 september 2022
Bedrijfsinfo

Solide technisch basis dankzij de Projectmedewerker Civiel!
Help jij de unit Projecten van Waterschap Rijn en IJsel om de mooiste en belangrijkste opgaves te realiseren!?


Het waterschap heeft de zorg voor waterveiligheid, -kwaliteit en -kwantiteit. Als gevolg van klimaat en duurzaamheidsvraagstukken moeten we innoveren en nieuwe oplossingen vinden voor belangrijke maatschappelijke vraagstukken. Dat maakt ons en jouw werk dynamisch, uitdagend en maatschappelijk relevant. Iedere medewerker draagt daaraan bij vanuit zijn functie en specialisme. Dat doen zij vanuit een inspirerende werkomgeving en met een grote mate van vrijheid, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Ga jij deze uitdaging aan?


Projectmedewerker Civiel

Waarom zoeken wij jou?
Eén van de Projectemedewerkers is doorgegroeit naar de rol van Projectleider, waar hij zich vooral inzet op het tactische speelveld van de projecten. Daardoor is opnieuw behoefte aan een collega die de technisch-inhoudelijke inbreng verzorgt. Daarnaast is er een verloop van kennis en een groeiende behoefte vanuit de markt dat wij ook op inhoud gesprekspartner blijven. Daarom is besloten die basis op sterkte te houden.

Onze missie van de unit Projecten
De unit Projecten is binnen Waterschap Rijn en Ijssel verantwoordelijk voor alle realisatieprojecten van de programma’s Waterveiligheid, Watersysteem en Afvalwaterketen. De unit levert daarvoor projectteams in verschillende rollen, waaronder projectleiders en projectmedewerkers. Wij werken omgevingsgericht, samen met en voor interne en externe belanghebbenden, en hanteren daarvoor verschillende samenwerk- en contractvormen. Werken bij de unit Projecten is werken in een team dat volop in ontwikkeling is, waarin je verantwoordelijkheid krijgt, planmatig aan de slag bent en ruimte hebt om vanuit persoonlijke ontwikkeling een bijdrage te leveren aan de organisatie.

Functieomschrijving
Je hoofd aandachtsgebied is de civiel techniek, waarbij er vrijwel altijd een raakvlak is met het werktuigbouwkundige-, het elektrische- en het automatiserings- werkveld. Qua projecten moet je denken aan groot onderhoud aan, of de bouw van delen van rioolwaterzuiveringen, persledingen, gemalen, stuwen en bruggen. Je functioneert in een intern, multidisciplinair team en werkt samen met externe adviseurs en installateurs.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren het verzamelen en beoordelen van de technische informatie van de assets. Vervolgens adviseer je de projectleiders op technische inhoud en aanpak. Daarna laat je technische ontwerpen en bestekken opstellen en weet je deze op kwaliteit te beoordelen. Ook het begeleiden van externe adviseurs en installateurs, die toezien op de uitvoering van de werkzaamheden, is onderdeel van deze baan, net als het toetsen en beproeven van de technische onderdelen en installaties. Ten slotte stel je technische opleverdossiers op en draag je bij aan de ontwikkeling van de standaardisatie van onze installaties. Verder ondersteun je de projectleiders bij calculaties, planningen, risicobeheersing en het uitzetten en beheren van acties, zoals offertes en vergunningsprocedures.
Functie-eisen
 • Een zelfsturende houding en een hoge mate van betrokkenheid en flexibiliteit. Je hebt een MBO+ / HBO werk- en denkniveau.
 • Je werkt graag in teams en bent omgevingssensitief.
 • Je hebt relevante werkervaring met civieltechnische vraagstukken en ervaring met bouwkundige projecten.
 • Je hebt brede kennis van de techniek van afvalwater zuiveren of bereid een relevante opleiding te volgen (b.v. Wateropleidingen TAZ, Techniek Afvalwaterzuivering)
 • Kennis van Autocad en Atex zijn een pre.
 • Je bezit een VOL VCA diploma of bent bereid die te halen.
 • Je bent in staat kritisch te zijn op je eigen werkzaamheden en op die van een ander en weet hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden.
 • Je neemt zelf initiatieven om resultaten te behalen en bent stevig genoeg om externe partners aan te sturen;
 • Je werkt nauwkeurig, kunt goed documenteren en bent in woord en schrift communicatief vaardig.
Arbeidsvoorwaarden
 • Maatschappelijk relevant werk in een dynamische, inspirerende omgeving.
 • Een uitdagende en veelzijdige functie met grote mate van zelfstandigheid voor 36 uur per week.
 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.078,- en € 4.176,- bij een 36-urige werkweek (schaal 9).
 • Een keuzebudget van 21 % van je bruto jaarsalaris (bijvoorbeeld inzetbaar voor extra verlof).
 • Een thuiswerkvergoeding van € 3,- netto per thuiswerkdag en een vergoeding van maximaal € 850,- om je thuiswerkplek arbotechnisch in te richten. Ook ontvang je een thuiswerkset (laptop, scherm, headset en mobiel) om goed te kunnen thuiswerken.
 • De mogelijkheid om in overleg flexibel te werken.
 • Een persoonlijk budget van € 6.000,- per 5 jaar om opleidingen, cursussen en activiteiten te volgen (interessant voor je vakgebied, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit).
 • Een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer. Als je reist met het openbaar vervoer krijg je dit volledig vergoed.
Informatie en sollicitatie
Wil jij ons waterschap komen versterken? Reageer dan voor 5 september 2022 online via de sollicitatiebutton op onze website, t.a.v. Taco Mulder, Unit Projecten. Voor meer informatie bel je met Taco Mulder of Mijke Bongers, telefoon 0314-369369.

In de loop van maand augustus zal de verdere sollicitatieprocedure bepaald worden.
Hiermee zal ook later de datum van de eerste gesprekken toegevoegd worden.

Waterschap Rijn en IJssel hecht grote waarde aan je privacy. Er wordt uiterst zorgvuldig met je gegevens omgegaan. Deze worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Je gegevens worden opgenomen in onze werving en selectie-applicatie. De gegevens van kandidaten die niet geselecteerd zijn worden uiterlijk 4 weken na afwijzing vernietigd. Wanneer wij je gegevens langer willen bewaren, vragen wij hiervoor je expliciete toestemming. Onze uitgebreide privacy verklaring kun je vinden op onze website, www.wrij.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.