Vacatures

Specialist Procesautomatisering

Wil jij werken aan intelligente techniek die bijdraagt aan een duurzaam en energieneutraal Nederland? Duik in de wereld van Waterschap Rijn en IJssel.
Maximaal aantal uren
36
Locatie
Doetinchem
Sluitingsdatum
6 juni 2022
Bedrijfsinfo

Wil jij werken aan intelligente techniek die bijdraagt aan een duurzaam en energieneutraal Nederland? Duik in de wereld van Waterschap Rijn en IJssel. Met ruim 550 medewerkers werken wij iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater en schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Onze ambitie: in 2050 volledig circulair en klimaatpositief zijn. Procesautomatisering speelt daarbij een belangrijke rol.

Water verandert je wereld.

Om het team procesautomatisering te versterken is het Waterschap Rijn en IJssel op zoek naar een:
           
Specialist Procesautomatisering

Functieomschrijving
Als Specialist Procesautomatisering (PA) ben jij onze applicatiedeskundige op het gebied van procesautomatisering. Je bent verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, stabiliteit, performance en het versterken van de digitale weerbaarheid van onze PA-applicaties, voor onze waterzuiveringslocaties, gemalen, bruggen, sluizen en stuwen. Hierbij draag je zorg voor een optimale aansluiting van deze applicaties op de wensen van de organisatie.

Ontwerpen, testen en doorvoeren van modificaties zijn onderdeel van je werkzaamheden. Je bent in staat externe partijen te begeleiden die opdrachten realiseren voor ons Waterschap. Dit met als hoger doel om de procesautomatisering stabiel, onderhoudbaar en veilig (cybersecurity) te houden. De kennis en ervaring die je opdoet deel je met je collega's en je legt deze in procedures vast. Daarnaast neem je actief deel aan projecten en overleggen.

Naast bovenstaande werkzaamheden houd jij je ook bezig met:
  • Probleemanalyse bij incidenten en vaststellen van de oplossingsrichting;
  • Ontwikkelen en/of uitvoeren van impact analyses, Functionele Acceptatie Testen (FAT), ketentesten, Site Acceptatie Testen (SAT) en testplannen;
  • Functionele- en/of technische ontwerpen;
  • Trainen, ondersteunen en adviseren van collega’s die gebruik maken van de applicaties die (PA)Team in beheer heeft.
Je werkt samen met de andere collega's binnen informatiemanagement zoals informatie adviseurs, projectmanagers, systeem- en netwerkbeheerders en onze collega’s van de helpdesk. Bovendien maak je je maatschappelijk nuttig en werk je aan een duurzame wereld van morgen. Dat geeft je werk een heel ander perspectief.
Functie-eisen
Jij hebt een afgeronde HBO opleiding richting elektrotechniek / procesautomatisering / mechatronica en minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als programmeur in de industriële automatisering.  Je maakt je applicaties snel eigen en bent leergierig. Je hebt werkervaring met object georiënteerd programmeren en remote i/o. Je bent bekend met Microsoft SQL en Microsoft Windows Server producten.

Kennis en ervaring met cybersecurity, informatieveiligheid en privacy is een pre. In je werk ben je analytisch en probleemoplossend en beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je een teamplayer. Je bent bereid om aanvullende opleidingen en trainingen te volgen welke noodzakelijk zijn voor jouw werkzaamheden.
Arbeidsvoorwaarden
Bij Waterschap Rijn en IJssel stellen wij daar graag een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden tegenover. Zo mag je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 4.024, - (schaal 9) bij een 36-urige werkweek;
  • Een Individueel Keuze Budget (IKB) van 21% (inclusief 8% vakantiegeld). Je kunt zelf bepalen hoe je jouw IKB-budget inzet. Je kunt het een jaar sparen en aan het einde van het jaar uit laten betalen, je kunt er extra vakantiedagen van opnemen of maandelijks laten uitbetalen;
  • Je krijgt een laptop en een smartphone en tevens een thuiswerkvergoeding en een vergoeding om je thuiswerkplek in te richten;
  • De mogelijkheid om in overleg flexibel te werken;
  • Omdat we jouw groei en ontwikkeling belangrijk vinden krijg je ook nog een budget om te besteden aan opleidingen, cursussen en trainingen;
  • Tot slot krijg je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie om deze om te zetten naar een vast contract.
Wil jij werken aan water? Solliciteer dan vandaag nog bij Waterschap Rijn en IJssel en verander je wereld. Hieronder zie je hoe de procedure er uitziet.
Informatie en sollicitatie

Gaat jouw energie inmiddels stromen en word je enthousiast van het waterschap en de uitdaging die we jou bieden? Solliciteren kan via de website. Klik op de vacaturelink en stuur je brief met cv (curriculum vitae) voor 6 juni 2022 naar ons op, t.a.v. Niels Corbijn. Je hoort op korte termijn of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Wil je meer informatie bel dan met Luuk Idink (adviseur procesautomatisering), telefoon 0314-369369. Sollicitaties die op een andere wijze binnenkomen worden niet in behandeling genomen.

De sollicitatiegesprekken vinden, afhankelijk van het aantal reacties en geschiktheid, plaats op 20 juni 2022.

Waterschap Rijn en IJssel hecht grote waarde aan je privacy.  Er wordt uiterst zorgvuldig met je gegevens omgegaan. Deze worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Je gegevens worden opgenomen in onze werving en selectie-applicatie. De gegevens van kandidaten die niet geselecteerd zijn worden uiterlijk 4 weken na afwijzing vernietigd. Wanneer wij je gegevens langer willen bewaren, vragen wij hiervoor je expliciete toestemming. Onze uitgebreide privacy verklaring kun je vinden op onze website, www.wrij.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.