Arbeidsvoorwaarden

Gepubliceerd op 14 december 2018

Wij hebben een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. De waterschappen kennen een eigen CAO, de Sectorale Arbeidsvoorwaarden Waterschappen (SAW).

Flexibele werktijden

Wij kennen een 36-urige werkweek met flexibele werktijden. Daarnaast kunnen medewerkers extra uren kopen of verkopen waardoor je werk en privé goed op elkaar kunt afstemmen.

Salaris

Naast salaris ontvangen onze medewerkers een individueel keuze budget (IKB). Het IKB is opgebouwd uit vakantiegeld en andere financiële arbeidsvoorwaarden. Medewerkers kunnen het budget o.a. gebruiken voor extra verlof of opleiding, maar je kunt het ook uit laten betalen.

Ziektekosten

De waterschappen kozen IZA, CZ en Menzis als zorgverzekeraars die namens de waterschappen een zorgverzekering aanbieden met collectiviteitskorting.

Pensioen

Het pensioen van de medewerkers is ondergebracht bij het ABP. Het gaat om ABP keuzepensioen, waarbij medewerkers zelf de keuze hebben wanneer zij met pensioen gaan.

Opleiding

Investeren in medewerkers vinden wij belangrijk. Er zijn daarom veel mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen die bijdragen aan je eigen ontwikkeling of relevante kennis voor de organisatie opleveren.