Werken bij Waterschap Rijn en IJssel


werken_bij_

Vacatures bij dit waterschap

Werken bij Waterschap Rijn en IJssel is dynamisch, uitdagend en maatschappelijk nuttig. Onze organisatie staat nooit stil. De zorg voor waterveiligheid, -kwaliteit en -kwantiteit gaat continu door. Iedere medewerker zet zich daarvoor vanuit zijn eigen functie en specialisme met veel enthousiasme in. Dat doen we vanuit een inspirerende werkomgeving met een open en collegiale sfeer. Er heerst een grote mate van vrijheid, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.

Andere waterschappen

Geen passende vacature gevonden? Kijk ook eens bij de andere waterschappen.

Werk in beeld

Zuiveringsbeheer en riolering

Technische Ondersteuning

Vaarwegbeheer en onderhoud op de Oude IJssel

Gé Brouwer

ge_brouwer3

Servicemedewerker Onderhoud

"Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en te werken. Het contact met burgers en boeren maakt mijn werk extra speciaal. Samen bekijken we hoe vragen en problemen opgelost kunnen worden."

Mijke Bongers

mijke_bongers_ivh-1401-20120605

Senior handhaver

"Bij het waterschap is veel ruimte om te leren en te groeien. Er heerst een prettige werkomgeving, met leuke collega's. Ik ben trots op het feit dat ik bij het waterschap werk."

Benjan Weener

benjan

Medewerker watersysteem

"Het is plezierig werken bij het waterschap omdat er een goede werksfeer heerst en de werkgever geeft mij een grote zelfstandigheid."

Ysbrand Graafsma

14-06-2012_ysbrand_wrij-3 (1)

Senior beleidsadviseur planvorming

"Het werk bij het waterschap leidt echt ergens toe. Na al het overleg en schrijfwerk zijn wij ook degene die het in de praktijk realiseren."

Kenny Aalbers- Toezichthouder

Water verbindt ons allemaal

Werken aan water is nooit klaar

Sander van Poorten - Dijkspecialist