Over deze website

Op deze website vind je informatie over Waterschap Rijn en IJssel. Je kunt meldingen of vergunningen digitaal regelen. Ook kun je via de website vragen stellen of aanvragen doen. Wij doen ons uiterste best om de website actueel te houden. Wij horen graag je vragen en feedback. 

Toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen

We vinden het belangrijk dat iedereen onze website goed kan gebruiken. Alle teksten, video’s en andere informatie zijn daarom toegankelijk gemaakt en op begrijpelijke wijze beschreven. Begrippen worden ook uitgelegd. Lees meer over de toegankelijkheid van onze website of bekijk de sitemap.

Geef je feedback aan ons door

Wij streven ernaar om deze website actueel te houden en te voorzien van de juiste informatie. Komt je toch iets tegen wat volgens jou verouderd is of niet klopt? Geef het dan aan ons door, zodat wij het kunnen aanpassen. Stuur een e-mail.

Links naar andere websites

Op onze website verwijzen we regelmatig naar andere websites. Wij zijn alleen verantwoordelijk voor de inhoud en correctheid, of voor het naleven van de (privacy)wetgeving van onze eigen websites en onze subdomeinen. 

Beeld en video

Wij werken voor het maken van foto's en video's samen met professionele fotografen en videomakers (liefst uit ons werkgebied). Met hun spreken we het (her-)gebruik en ook de bronvermelding van het beeldmateriaal af. Wil je teksten, beelden of video's van onze website gebruiken? Bijvoorbeeld in een een nieuwsbericht, website, verslag, illustratie of folder? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en eisen aan bronvermelding.

Bronvermelding

De prachtige foto's, video's en teksten op onze website zijn o.a. gemaakt door:

Contactmogelijkheden

Je kunt Waterschap Rijn en IJssel altijd bereiken per telefoon, via e-mail of via deze website. Je bent ook welkom voor een bezoek aan ons kantoor in Doetinchem.  Neem contact met ons op.

Privacy en beveiliging

Bij Waterschap Rijn en IJssel vinden we privacy erg belangrijk. Bekijk hoe wij met (persoons-)gegevens en beveiliging van onze systemen omgaan.

Archieven Waterschap Rijn en IJssel

In ons archief zijn duizenden documenten bewaard. Soms zijn deze documenten heel erg oud. Zelfs tot aan de late middeleeuwen toe. Je kunt al deze oude archiefstukken online bekijken: www.ecal.nu en www.archieven.nl

Geef verbeteringen of suggesties door

Heb je een suggestie of een idee? Of kom je verkeerde of verouderde informatie tegen? Doet een link het niet? Dan horen wij dat graag. Laat het ons weten.