Over deze website

Op deze website vind je informatie over Waterschap Rijn en IJssel. Je kunt meldingen of vergunningen digitaal regelen. Ook kun je via de website vragen stellen of aanvragen doen. Wij doen ons uiterste best om de website actueel te houden. Wij horen graag je vragen en feedback. 

Help met het verbeteren van onze website

We willen graag weten wat jij vindt van onze website en hoe we deze kunnen verbeteren. Op 14 maart 2024 doen wij een gebruikerstest. Daarvoor zoeken wij gebruikers. Doe je mee?

Lees verder
Medewerker Servicedesk achter laptop

Toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen

We vinden het belangrijk dat iedereen onze website goed kan gebruiken. Alle teksten, video’s en andere informatie zijn daarom toegankelijk gemaakt en op begrijpelijke wijze beschreven. Begrippen worden ook uitgelegd en staan ook in onze begrippenlijst. Begrijp je een tekst of een uitleg niet. Stuur ons een e-mail met je vraag.

Toegankelijke website

Onze website is gebouwd door internetbureau Cipix. Zij hebben een toegankelijke website voor ons gebouwd. Bekijk ook onze toegankelijkheidverklaring.

Beeld en video

Wij werken voor het maken van foto's en video's samen met professionele fotografen en videomakers (liefst uit ons werkgebied). Met hun spreken we het (her-)gebruik en ook de bronvermelding van het beeldmateriaal af. Wil je teksten, beelden of video's van onze website gebruiken? Bijvoorbeeld in een een nieuwsbericht, website, verslag, illustratie of folder? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en eisen aan bronvermelding.

Bronvermelding

De prachtige foto's, video's en teksten op onze website zijn o.a. gemaakt door:

Contactmogelijkheden

Je kunt Waterschap Rijn en IJssel altijd bereiken per telefoon, via e-mail of via deze website. Je bent ook welkom voor een bezoek aan ons kantoor in Doetinchem.  Neem contact met ons op.

Privacy en beveiliging

Bij Waterschap Rijn en IJssel vinden we privacy erg belangrijk. Bekijk hoe wij met (persoons-)gegevens en beveiliging van onze systemen omgaan.

Archieven Waterschap Rijn en IJssel

In ons archief zijn duizenden documenten bewaard. Soms zijn deze documenten heel erg oud. Zelfs tot aan de late middeleeuwen toe. Je kunt al deze oude archiefstukken online bekijken: www.ecal.nu en www.archieven.nl

Geef je feedback aan ons door

Wij streven ernaar om deze website actueel te houden en te voorzien van de juiste informatie. Kom je toch iets tegen wat volgens jou verouderd is of niet klopt? Geef het dan aan ons door, zodat wij het kunnen aanpassen. Wij horen dit graag. Stuur een e-mail.

Links naar andere websites

Op onze website verwijzen we regelmatig naar andere websites. Wij zijn alleen verantwoordelijk voor de inhoud en correctheid, of voor het naleven van de (privacy)wetgeving van onze eigen websites en onze subdomeinen. 

Geef verbeteringen of suggesties door

Heb je een suggestie of een idee? Of kom je verkeerde of verouderde informatie tegen? Doet een link het niet? Dan horen wij dat graag. Laat het ons weten door ons te bellen of door een e-mail te sturen.

Bellen0314 - 369 369 0314 - 369 369 Stuur e-mail