Over ons bestuur

Het waterschap is een overheidsorganisatie, net als de provincies en gemeenten. Het waterschap heeft een bestuur. Dit bestuur is verdeeld in een algemeen bestuur en een dagelijks bestuur. Onder het bestuur werkt de organisatie. Lees op deze pagina alles over ons bestuur

Algemeen en dagelijks bestuur

Het algemeen bestuur van ons waterschap bestaat uit vertegenwoordigers van belanghebbenden, zoals inwoners, agrariërs, bedrijven en beheerders van natuurterreinen. Het dagelijks bestuur van ons waterschap bestaat uit de dijkgraaf en 4 heemraden. Lees over wat het algemeen bestuur en het dagelijks bestuur doet.

Jeugdbestuur

Jongeren weten te weinig over water. Het jeugdwaterschap wil hier verandering in brengen. De jeugdbestuurder van ons waterschap is Fien Snelting. Maak kennis met jeugdbestuurder en landelijk jeugddijkgraaf Fien 

Maak kennis met Fien Snelting

Jeugdbestuurder Fien Snelting

Commissies

Het waterschap heeft de commissies Financiën en Bestuurlijke Zaken, Waterveiligheid en Watersysteem, en Waterketen. Deze commissies vergaderen gemiddeld eens per twee maanden. Deze vergaderingen zijn openbaar. Lees meer over onze commissies.

Vergaderingen algemeen bestuur en commissies 

De vergaderingen van het algemeen bestuur en de commissies zijn openbaar. Bekijk de vergaderdata, de vergaderstukken en de verslagen.

Bekijk vergaderingen

Vragen

Heb je vragen over of aan ons bestuur, jeugdbestuur of onze commissies? Neem dan contact op met ons bestuurssecretariaat. 

Bellen0314- 369 369 0314- 369 369 Stuur e-mail

Waterschapsverkiezingen 2023

Elke vier jaar zijn er waterschapsverkiezingen. Ben je 18 jaar of ouder en woon je in Nederland? Dan kan je op 15 maart 2023 stemmen voor een nieuw waterschapsbestuur. Lees alles over de Waterschapsverkiezingen 2023.

Waterschapsverkiezingen 2023