Over onze organisatie

De organisatie van het Waterschap Rijn en IJssel wordt ook wel de 'ambtelijke' organisatie genoemd. Dat zijn alle mensen die bij het waterschap werken.

Dagelijkse uitvoering van beleid en taken

Aan het hoofd van de organisatie staat de secretaris-directeur. Met alle medewerkers en directeuren uit het directieteam zorgt de secretaris-directeur voor de dagelijkse uitvoering van het beleid en de taken van het waterschap.

Samenwerken aan taken, programma's en aandachtsgebieden

Onze organisatie is verdeeld in programma's, aandachtsgebieden en units. Elke unit heeft zijn eigen specialisme en taak. Natuurlijk werken wij binnen de units veel samen. Daarbij werken we als organisatie vanzelfsprekend ook samen met andere organisaties als gemeenten, aannemers, adviesbureau's en andere samenwerkingspartners. Bekijk in de afbeelding hieronder hoe onze organisatie is opgebouwd.

Organisatie structuur Waterschap Rijn en IJssel

Organisatiestructuur van Waterschap Rijn en IJssel

Ook werken in onze inspirerende organisatie?

Werken bij Waterschap Rijn en IJssel is elke dag werken in een inspirerende organisatie waarbij je écht iets betekent voor je omgeving. Je krijgt maar liefst 550 gepassioneerde collega’s die zich iedere dag met kennis en expertise inzetten voor schoon en veilig water.

Kom ook werken bij ons