Over onze organisatie

De organisatie van Waterschap Rijn en IJssel wordt ook wel de 'ambtelijke' organisatie genoemd. Dat zijn alle mensen die bij het waterschap werken.

Dagelijkse uitvoering van beleid en taken

Aan het hoofd van de organisatie staat de secretaris-directeur. Met alle medewerkers en directeuren uit het directieteam zorgt de secretaris-directeur voor de dagelijkse uitvoering van het beleid en de taken van het waterschap.

Samenwerken aan taken, programma's en aandachtsgebieden

Onze organisatie is verdeeld in programma's, aandachtsgebieden en units. Elke unit heeft zijn eigen specialisme en taak. Natuurlijk werken wij binnen de units veel samen. Daarbij werken we als organisatie vanzelfsprekend ook samen met andere organisaties als gemeenten, aannemers, adviesbureau's en andere samenwerkingspartners. Bekijk in de afbeelding hieronder hoe onze organisatie is opgebouwd.

Organisatie structuur Waterschap Rijn en IJssel: Aan het hoofd van de organisatie staat de secretaris-directeur. Met alle medewerkers en directeuren uit het directieteam zorgt de secretaris-directeur voor de dagelijkse uitvoering van het beleid en de taken van het waterschap. Onze organisatie is verdeeld in programma's, aandachtsgebieden en units. Elke unit heeft zijn eigen specialisme en taak. Natuurlijk werken wij binnen de units veel samen.

Organisatiestructuur van Waterschap Rijn en IJssel

Ook bij ons werken?

Bij ons beteken je écht iets betekent voor je omgeving. Je krijgt 550 gepassioneerde collega’s. Elke dag werken wij aan schoon en veilig water.

Kom ook werken bij ons