Grond pachten, huren of kopen

Je kan soms grond van ons pachten, huren of kopen. Bijvoorbeeld als wij projecten uitvoeren, zoals een dijkversterking of bij natuurontwikkeling. Op deze pagina staat welke grond wij aanbieden. En wat je moet doen als je een stuk grond wil kopen, pachten of huren. 

Bekendmaking verkopen, verhuren of verpachten grond.

Wij laten het weten als je grond van ons kan kopen, pachten of huren. Soms kan iedereen hiervoor inschrijven. Dat heet een openbare inschrijving. Soms verkopen, verhuren of verpachten  wij grond zonder inschrijving. Dat noemen we één op één. Dit is vaak het geval als er maar een eigenaar grenst aan een stuk grond. Of als iemand deze grond al veel langer huurt of pacht. Alle bekendmakingen over grond vind je op www.officielebekendmakingen.nl. Wij onderbouwen altijd waarom wij grond op een bepaalde manier of aan een bepaald persoon verkopen, verpachten of verhuren.

Ben je het niet eens? 

Vind je dat jij ook in aanmerking komt voor de grond? Ben je het dus niet eens met ons besluit? Laat dit dan binnen 20 dagen na de bekendmaking aan ons weten door ons een mail te sturen. Zet het zaaknummer in de mail. Schrijf ook op waarom jij denkt dat jij ook in aanmerking moet komen voor de grond.

Abonneer je op officiële bekendmakingen

Je kan je op de website officielebekendmakingen.nl abonneren. Je ontvangt dan een mail als wij een nieuwe bekendmaking plaatsen. Of als jouw gemeente of provincie dat doet. Stel je eigen zoekvraag of postcode in. Zo ben je altijd op de hoogte. 

Stel je vraag

Heb je een vraag over de huur, pacht of aankoop van een aangeboden stuk grond? Neem dan contact op met de collega's van ons team Vastgoed en Grondzaken.

Bellen0314 - 369 369 0314 - 369 369 Stuur e-mail
portretfoto Anja Hermsen